Skip to main content

News

L'ICE celebra la Setmana de la Ciència i la Tecnologia

08 Nov 2021

Cada divendres, l'Institut de Ciències de l'Espai (ICE-CSIC) organitza els seus usuals #PizzaSeminars, seminaris informals a càrrec del personal investigador del centre i convidat relacionats amb diferents línies d'investigació.

Amb motiu de la Setmana de la Ciència i la Tecnologia, l'institut celebra ara una edició especial divulgativa d'aquests #PizzaSeminars, en aquesta ocasió dirigida al públic general.

L'esdeveniment inclourà diferents microxerrades d’entre cinc i deu minuts a càrrec de personal júnior de l'institut. Comptarem amb:

  • Emilio García (ICE-CSIC, IEEC), enginyer, parlarà sobre software en projectes astronòmics.

  • Helena Domínguez (ICE-CSIC, IEEC), investigadora postdoctoral, parlarà sobre intel·ligència artificial i classificació de galàxies.

  • Carles Sierra (ICE-CSIC, IEEC), enginyer, parlarà sobre NewSpace i CubeSats.


El 18 de novembre a les 17 h, en directe a través de Youtube.

Podràs seguir-ho aquí!

Més informació


La Setmana de la Ciència i la Tecnologia és una de les iniciatives més importants de divulgació científica del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC). S'organitza des del 2001 amb caràcter nacional amb l'objectiu d'apropar la ciència al públic de totes les edats i despertar-ne l'interès pel saber científic. L'actual edició de la Setmana de la Ciència i la Tecnologia al CSIC està finançada per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) – Ministeri de Ciència i Innovació. A Catalunya, està coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI).

Contacts