Skip to main content

News

L’ICE-CSIC participa en el #MEMEnginy2023, el congrés tecnològic de la UAB

Imatge promocional de la fira tecnològica de la UAB, MEMEnginy.

La setmana vinent, el 27 d’abril, se celebrarà una nova edició de la fira tecnològica de referència de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), MEMEnginy. Aquest congrés tecnològic reuneix cada any alumnat i empreses a l'Escola d'Enginyeria de la UAB per fomentar l'ocupació entre els més joves al sector tech.

L’Institut de Ciències de l’Espai hi serà amb el seu estand propi, entre els més de 40 estands d’empreses i centres de recerca de ciència i tecnologia que hi participen. Apropa’t per saber qui som i què fem!

Oportunitats laborals en enginyeria a l'ICE-CSIC

Consulta en aquest enllaç tota la informació sobre les vacants actuals. Estaran actives fins que las plaçes siguin cobertes. Vine a treballar en missions espacials internacionals!

Pràctiques externes, TFG i TFM

Si t'interessa fer pràctiques externes a l'ICE-CSIC, així com el TFG o TFM, consulta aquí la llista de possibles temes. Envia el teu expedient acadèmic de Grau/Màster i un breu CV a l’investigador/a a càrrec del projecte per email, posant en còpia a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., i indica la teva disponibilitat.

Contacte


Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Jorge Rivero & Alba Calejero